hírek

Zöldülünk a korral

Elkészültek a környezetbarát zacskóink. Ezentúl a nejlontáska helyett vászon- és papírtáska lesz kapható boltjainkban.

Tovább
január
24

Balassis alsós versenyzőink

Végül az Egeri Balassi Bálint Általános Iskola is eljuttatta hozzánk táblarajzversenyünkön kiérdemelt osztályreggelijükről készült fényképeit.

Tovább
január
17

Díjazott kis csapataink

Megérkezett a maklári iskola 2. és 3. osztályának fényképes beszámolója a Numan30 táblarajzversenyen kiérdemelt osztályreggeliről. Gratulálunk az intézménynek; minden alsós osztályuk részt vett és dí...

Tovább
január
13

Különdíjasaink reggelije

Táblarajzversenyünk különdíjasai is megkapták és megették a nyereményüket. A maklári negyedikesek ötletes szlogenjükkel nyertek osztályreggelit.

Tovább
január
11

Képeken a kis győztesek

Megkaptuk az első képes beszámolót táblarajzversenyünk győztesétől. A maklári elsősök nagyon cuki rajzzal nyerték meg a versenyt, mi pedig reméljük, hogy ízlett nekik a Numan reggeli!

Tovább
január
07

Jó móka volt! Lezérult a táblarajzverseny

Lezárult a múlt év végére meghirdetett Numan30 táblarajzverseny. Ezúton gratulálunk a résztvevőknek, nagyon ötletes rajzokat küldtek részünkre!

Tovább
január
04

Jó volt adni

Vállalatunk a 2021-es karácsony alkalmával is támogatta az Egri Családok Átmeneti Otthonát. A bejgli adományozás az intézmény részére már hagyománynak mondható részünkről.

Tovább
január
03

Áldott ünnepeket kívánunk!

Szép karácsonyt, és sikeres, egészségben gazdag 2022-es esztendőt kívánunk! Ünnepi nyitvatartásunkat a "tovább" gombra kattintva láthatják.

Tovább
december
21

Magyarország Legédesebb Munkahelye lettünk

A jótékonysági csokigyűjtés utolsó állomásához érkeztünk. A Zsófi ReményVár Egyesület hivatalos mérése alapján 69,8 kg édességet sikerült vásárlóink segítségével a szegény gyerekek Mikulás csomagjába ...

Tovább
november
30

700 tábla csoki, 700 mosoly

Lezárult a Zsófi ReményVár Egyesület akciója üzleteinkben, melynek keretében rászoruló gyerekeknek gyűjtöttek csokoládét Mikulásra . Fantasztikus vásárlóink 700 db táblás és két nagy szatyornyi apró ...

Tovább
november
23

Köszönet, köszönet, köszönet

Egy nap alatt több, mint 250 tábla csoki gyűlt össze a maklári üzletünkben a Zsófi ReményVár Egyesület részére! Gondoltuk, hogy sokan segítenek majd, de ilyen összefogásról csak álmodni mertünk!...

Tovább
november
12

Érkeznek a pályaművek, még be lehet kapcsolódni

Érkeznek a cuki pályaművek a táblarajzversenyünkre. Mi nagyon imádjuk őket! Több alkotást is díjazunk, érdemes december 10-ig bekapcsolódni a játékba!

Tovább
november
11
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva