hírek

Közeleg...

November közepén már nem túlzás azt állítani,hogy közeleg a karácsony. Mi is hangolódunk kicsit, kisültek az első hírnökök.

Tovább
november
15

"Diáknaposaink"

Ma indulnak a diáknapok az egri Dobó gimiben. A fiatalok a suli közvetlen szomszédságában lévő üzletünkben gyűjtötték be az energiát a programokra.

Tovább
október
04

Beszökött az ősz

Ha ősz, akkor újra előtérbe kerülnek az évszakhoz kapcsolódó ízek. Keressétek boltjainkban a noszvaji szilvalekváros termékeket! Többségük teljes kiőrlésű tönköly tésztába töltve kapható....

Tovább
szeptember
12

Új kenyér

Augusztus 20-án nemcsak az államalapítást ünnepeljük, hanem az aratás végét, az új kenyeret is. Mi már elkezdtük.

Tovább
augusztus
17

Megújulás Budapeseten

Az egri üzleteinkhez hasonlóan a budapesti egységünk is megújúlt a nyáron. Szeretettel várjuk régi és új vásárlóinkat Újlipótvárosban a Pannónia u. 91-ben.

Tovább
július
23

Vakáció

Kitört a vakáció! Minden gyerkőcnek és diáknak csuda szép nyarat kívánunk!

Tovább
június
21

Jót tenni mindig jó

Pékségünk az idei gyereknapon is pogácsával támogatta a Családok Átmeneti Otthonát Egerben. A segítő ajándékért az intézmény dolgozói egy kedves rajzot és pár hangulatfotót is eljuttattak Társaságunk...

Tovább
június
10

Szép volt "Műszakik"!

Idén is Numan termékek hajtották a csapatot, a csapat pedig a rendezvény legjobb pneumobilját. Gratulálunk a sikerhez! Szép volt lányok, fiúk!

Tovább
május
14

Bringás Reggeli 2019

Társaságunk idén is támogatta az egri Bringás Reggelit. A program keretében minden "reggeli" kerékpáros péksüteményt kapott a szervezők jóvoltából.

Tovább
április
30

Újabb fejlesztés péküzemünkben

Lezárult a technológiai innovációt eredményező beruházás Társaságunknál. Az 50%-os állami támogatással megvalósult fejlesztés során olyan sütőipari gépek kerültek beszerzésre, amelyek nagymértékben nö...

Tovább
április
25

Áldott húsvéti ünnepeket!

Minden kedves vásárlónknak, munkatársunknak és ismerősünknek áldott húsvéti ünnepeket kívánunk.

Tovább
április
18

Húsvét

Idén is alig aludtunk párat és máris nyakunkon a húsvét. Most a linzereinket próbáltuk kicsit az ünnephez igazítani. Keressétek boltjainkban!

Tovább
április
16
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva